Punimet e planifikuara në rajonin jugperëndimor 29 maj-2 qershor, ja nstacionet ku do punohet dhe zonat pa energji

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se bazuar në grafikën e orareve të punimeve të planifikuara në rajonin jugperëndimor, në disa nstacione do të kryhen remonte në datat 29 maj-2 qershor.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Matkë, datë 29 maj
Pa energji këto zona në Fier: Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht,
Ngjeqar, Driz, Vidhisht.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Mifol, datë 29 maj
Pa energji këto zona në Fier: Fshati Adë, Frakull e Vogël, Kashisht, Sheq, Ujësjellësi Adë.
Pa energji këto zona në Vlorë: Mifol, Skrofotinë,
Panaja, Trevllazër.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Memaliaj, datë 30 maj
Pa energji këto zona në Gjirokastër: Qytet Memaliaj, Canaj, Danaj, Mukaj, Izvor, Goxhaj, Didaj, Gllavë e Madhe, Gllavë e Vogël, Rabie, Selckë e madhe, Selckë e Vogël, Komar, Buz, Buz kalemaj, Xhafaj, Dervishaj, Çiçaj, Belikë, Selaj, Sinomataj, Fshat Memaliaj, Mamaj, Majkosh, Veliqot, Turan, Zharë, Bofeng, Kallamb, Çerile, Martalloz toske, Kervacaj, Bylysh, Kashisht, Vagalat, Maricaj, Mirica, Ballaxhiaj, Zhapokikë, Agjesia Liftinje, Bambull, Dukaj, Salari, Nivicë,
Gusmar, Progonat.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Cakran, datë 30 maj
Pa energji komuna Cakran/ Fier.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Himarë e Vjetër, datë 30 maj
Pa energji këto zona në Vlorë: Himarë, Livadhe, Jalë, Vuno, Dhërmi,
Kondragje, Palasë, Qeparo, Kudhës, Pilur, Potamë.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Karavasta, datë 31 maj
Pa energji këto zona në Lushnjë: Hidrovori dhe Sektori Lagunës Karavasta.
Ora 09:00-15:00, punime në nstacionin Kocul, datë 1 qershor
Pa energji këto zona në Vlorë: Kocul, Veshdanisht, Peckatre,
Treblove, Gernec, Vllahine, Kropishte, Shametaj, Fengje, Peshkpi,
Penkove.
Ora 09:00-15:00, punime në linjën 35 kV L30-9 Tec Fier – Patos, datë 2 qershor
Zonat pa energji në Fier / Lagjet: Rerez, banaj, E RE, 1 Maj, Griz, Ruka Transporti, Fshatra: Drelia, Qineqar, Fiqet, Rozhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj, Gjorgoz, 6 Fidra Nafte, Fshati Kuqe, Lagjet: Marglic, Dukas, Naftatari, Dukas, 1 Maj, 29 Marsi, Griz Traps, Furre Çeliku, Ujsjelsi e Patosi dhe Fshatra: Gjorgovi dhe lalaj. Qyteti I Roskovecit, Fshatra: Strum, Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, driz Vidhisht.
Zonat pa energji në Berat: Ish Komuna Kutalli, Drenovicë, Samatice,
Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.