Remontet në nstacionet e Veriut, 29 maj-2 qershor, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit, në disa nstacione të rajonit të veriut, do të ketë mungesë të energjisë në periudhën 29 maj-2 qershor, nga ora 09:00-14:00.
Datë 29 maj, punime në nstacionin Rubik
Zonat pa energji në Mirditë: Bashkia Rrëshen (Spitali dhe policia),
Fshatrat : Ndërfushaz, Shtanë, Kalanjan, Geziq, Kodër Rrëshen, Ndërfan, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull,Sheshaj, Lurth,Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Qafvorrez, Bukmirë, Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze. Lagjet: Qendër, SMT, dhe Ujësjellësi
Datë 30 maj, ora 10:00-14:00, punime në linjën 30-59 Kalimash-Krumë
Zonat pa energji në Kukës: Zahrisht, Pla, Nikoliq, St / Pompa Pla Krume,Vllahen, Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Tropoja: Kam, Zogaj, Kepenek,Xhuxhe, Antena RTSH(Qafe Prush), Qarr, Golaj,Qarrë,Letaj,Zgjeç, Pla, Brat , Dobrune, dog.Qafe Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC , Ant PLUS,St/P Ujësjellës Cahan, Fajze,Brenoge,Vranisht,Sefoll,Metaliaj, Myc-has,Tregtan, Liqe KuqSt/P Uj Branogdhe Tobel, Bashkia Krum(Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale, lagjia informale(kodra Madhe) Peke, Gajrep, Krume, Spitali Krum dhe Firma Elmir.

Datë 30 maj, ora 09:00- 10:00
Pa energji disa nstacione në Shkodër: N/stacionet “Vrake”, “Dobrac”, “Shkodra 3”.
Zonat pa energji: Lagjet Kiras, Lopçej, Shtoi i Ri, Shtoi i Vjetër, Borici Madh, Borici i Vogël, Ndërmarrja e Pularisë “Elvis”, Gril, Gruemire, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj.
Datë 20 maj, ora 10:00-14:00, pa energji këto zona në Peshkopi:
Bashkia Peshkopi (Lagja Kamen) dhe fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishte,
Bellove, Zagrat, Spitalet, Turizmi, Pallati Kultures, Pallati I Sportit, Brezhdan, Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhe, Pjeserisht Lagja: Ish.Grumbullimi, Kulla Spital, dhe Fshatrat: Plloxhan, Tomin, Pjeserisht Ish. Kom. Tomin, Ujësjellësi Peshkopi, Kishavec, Rashnopoje, Sohodoll Ish Komuna Kastriot