Punimet e planifikuara në stacionet Saranda 1 dhe Bunec, kufizime energjie në datat 05-09 qershor dhe 12-15 qershor

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve në nstacionet Saranda 1 dhe Bunec, në datat 05-09 qershor dhe 12-15 qershor, do të ketë kufizim të energjisë në intervalin kohor 04:00-10:00.
Pa energji do të jenë këto zona në Sarandë: Borsh, Lukovë, Krekës, Shënvasil, Nivicë, pjesërisht Sarandë, Ksamil, Vrion.