Punime në nstacionin Farkë, kufizime energjie në disa zona në datën 3 qershor

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve në nstacionin Farkë, nesër në datën 3 qershor gjatë intervalit kohor 05:00-06:30, do të ketë kufizim të energjisë në këto zona në Tiranë: Zona e vilave, dhe fshati Lundër, Ish Komuna Farkë, Pallatet pranë kopshtit Botanik, Stallat Sauk, TEG. E1