Punimet në nstacionin Vau i Dejës dhe Rrenc më 16 mars, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve në nstacionin Vau i Dejës dhe Rrenc në datën 16 mars do të ketë kufizime të energjisë elektrike në intervalin kohor 10:00-13:00.
Pa energji do të jenë: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Bashkia Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç, Bardhej.

Punime në nstacionin Rrenc, 10:00-14:00
Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç, Bardhej.