Punimet për rrjetin e qytetit, OSHEE kufizime energjie në disa lagje në Lezhë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se si pasojë e punimeve që do të kryhen ditën e shtunë, dt.23 prill për shtrimin e rrjetit kabllor të unazës së qytetit Lezhë, agjencia rajonale e Lezhës do të stakojë energjinë elektrike në kabinën elektrike “Qendër qytet” dhe “Besëlidhja”.
Për pasojë do të mungojë energjia në qendrën e qytetit të Lezhës dhe lagjia “Besëlidhja”