Remont në NST Divjakë dhe në NST Plasmas, në datat 3-4 shkurt kufizime energjie në disa zona në Lushnje

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Divjakë dhe në NST Plasmas, në datat 3-4 shkurt do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 10:00-16:00 në këto zona në Lushnje

3 shkurt/ Plazh Divjake, bashkia Divjakë, ish-komuna Sulzotaj, Shënepremte

4 shkurt/09:00-16:00
Ish-komuna Hysgjokaj, Kupas, Komuna Ballagat, Xibrakë, Manasufaj, Matjan, Gjuzaj, Gjyshaj, Karbunarë e Vogël, Zgjanë, Skilaj, Murriz, Kurtinë, Canakaj, Golem, Shegas, Allprenaj, Hajdaraj, Kasharaj, Dushk, Konjat, Thanasaj, Gramsh, Zham