Remont në NST Gorisht, Mifol dhe Smokthinë, 3, 6-7 Shkurt kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Gorisht dhe dhe tokezim te Zbarrave 35kV ne N/stacionin Gorisht, NST Mifol dhe NST Smokthinë, në datat 3, 6 dhe 7 shkurt do të stakohet energjia në intervalin kohor 08:00-16:00.
Pa energji do të mbeten këto zona:

3 shkurt/Karbunarë, Gorisht, Aderaj, Musta Rexhepaj, Dushkarakë, Gjonaj, Golimbase, Sevaster

6 shkurt/Mifol, Skrofotine, Panaja, Trevëllazër, Akërni

7 shkurt/10:00-14:00
Lepenicë, Brataj, Tërbaç, Mesaplike, Gjormë, Gumenicë, Sye Kuqe, Brusnjë, Kotë, Ramicë, Velcë, Verbase, Matogjine, Boderi, Bashaj