Remont ë NST Dobraç, NST Koplik dhe NST Cas, 21-23 tetor kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Dobraç, NST Koplik dhe NST Cas, në datat 21-23 tetor, gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër

21 tetor/09:00-12:00

Pjeserisht qyteti Koplik, Njesia Administrative Shkrel, Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije

12:00-15:00

Ktosh, Demiraj, Grude fushe, Gruemire, Cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flake

22 tetor/Shtoj i Ri, Shtoj i Vjetër, lagjia “Kiras”, Lopcej, Boriç, Dobraç

23 tetor/Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke