Remont në NST Vojnik, 21 tetor kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vojnik, në datën 21 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër

Dovolan, Erebar, Grevë, Gradec, Kovashic, Maqellarë, Melan, Porinar, Trepçe, Trevë, Blladë e Epërme dhe e Poshtme, Burrim, Çernene, Hodol, Kerçisht, Kllopçisht, Maqellare, Pesjak, Vojnik