Remont ë NST Farkë dhe Tec Kombinat, 10-13 dhjetor kufizime energjie në datat 10-13 dhjetor

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, data 10-13 Dhjetor

Për shkak të punimeve të planifikuara në NST Farkë dhe Tec Kombinat, në datat 10-13 dhjetor do të mbeten pa energji këto zona në Tiranë

10 Dhjetor/10:00-11:00
Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Sauk, Lundër, Vishnjë

11-13 Dhjetor/09:00-13:00
Qyteti Kombinat, Rruga e Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë