Remont në NST Patos, 10 dhe 12 dhjetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Fier
Stakim, data 10 dhe 12-13 Dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Patos, në datën 10 dhjetor gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier
Drelia, Qineqar, Fiqet, Rozhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj

12-13 dhjetor/09:00-15:00
Lagjet: Marglic, Dukas, Ruzhdie, Gjinaqare, Siqeqe, Derenie,Gjorgovi, Lalaj, Rerez, Banaj