Remont i OST në disa fidera të NST Gjirokastra 1, në datën 2 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST në disa fidera të NST Gjirokastra 1, në datën 2 mars do të stakohet energjia në disa zona në Gjirokastër.

Më poshtê oraret dhe zonat e prekura nga remonti:

08:00-16:00

Arshilenge, Asim Zenel, Krine, Saraqinisht, Tranoshisht, Lazarat, Lagjia “Kordhoce”