Remont i OST në linjën 10kV të Fiderit Qelëz te NST Pukë, 15 dhe 17 korrik kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST në linjën 10kV të Fiderit Qelëz te NST Pukë, në datat 15 dhe 17 korrik gjatë intervalit kohor 07:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pukë

Qelez, Bushat, Dedaj, Midhe, Berishe Vogel, Shopel, Kabash