Remont linjën L30-53/2 Karavasta – Mërtish dhe linjën L30-51/2 Karavasta – Libofshë, 15-16 korrik kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën L30-53/2 Karavasta – Mërtish dhe linjën L30-51/2 Karavasta – Libofshë në datat 15-16 korrik gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Lushnje

Karavasta, Fshati Adriatik