Remont i OST në linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, 12-13 dhe 15 tetor kufizime energjie në disa zona në Berat

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat:

Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Goriçan, Çiflik, Kuçovë, Jagodinë, Suk, Arabaj