Remont në linjën 35kV Patos – Ballsh, 12-13 dhe 15 tetor kufizime energjie në disa zona në Ballsh

Në vijim të investimit që po kryen OSSH në linjën 35kV Patos – Ballsh, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00, do të stakohet energjia në këto zona në Ballsh:

Dukas, Drenovë Fushë, Pelishov, Lapunec, Ngrancie, Visok, Lofkem