Remont i OST në linjën 110kV Kuçovë – Kajan, 11 shkurt kufizime energjie në Berat dhe Skrapar

Me kërkesë të OST e cila do të ndërtojë linjën 110kV Kuçovë – Kajan, në datën 11 shkurt do të stakohet energjia në këto zona në Berat dhe Skrapar

Berat/04:00-07:00

Pjesërisht: Lagjet “Barrikadë”, “Dëshmorët e Kombit”, “22 Tetori”, “8 Nëntori”, “Mangalemi”, lagjia “Kala”, lagjIa “Ylli i Kuq”, lagjia “Kushtrim”, “10 Korriku”, ‘Donika Kastrioti”, “Jani Vruho”, “30 Vjetori”, “Uznovë”, Rroshnik, Bregas, Kostren, Duhanas, Velabisht, Vodicë

Skrapar Bargullas, Nishovë, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Poliçan, Qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgove, Tomorricë, Store, Vërzhezhë, Munushtirë, Vëndreshë, Spatharë, Krorëz, Dobrushë, Bogovë

Kuçovë/04:00- 11:00

Lagjet: “Llukan Prifti”, “1 Maji”, Teknikumi, Blloku, “11 Shkurti”,”Tafil Skendo”, Polovinë, Drizë, Perondi, Kozarë, Gegë, Frashër