Remont i OST në linjën 110kV L110 – 36 Laç1 – Fushë Kuqe, 31 mars pa energji disa zona në Kurbin dhe Lezhe

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV L110 – 36 Laç1 – Fushë Kuqe, në datën 31 mars gjatë intervalit kohor 08:00-13:00.do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Lezhe;

Kurbin

Pjesërisht: Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Patok, Qendër, Fushë Kuqe, Plazh-Patok,Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni

Lezhë

Pjesërisht: Rrilë, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale