Remont i OST në zbarrat 110kV të NST Koplik 220kV (Bogiq), 30 mars pa energji disa zona në Shkodër

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në zbarrat 110kV të NST Koplik 220kV (Bogiq), në datën 30 mars gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona të Shkodrës:

Pjesërisht: Kiras, Lopcej, Dobraç, Shtoi i ri, Shtoi i vjeter, Boriç, Koplik, Shkrel, Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grude fushe, Gruemire cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubice Flakë, Grill, Omaraj, Gruemirë, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Vukpalaj, Rrapsh, Tamarë, Selce, Vermosh dhe Vukël.