Remont i OST në linjën 110kV Laç1 – Ulëz, 10 shkurt kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Me kërkesë të OST e cila do të punojë për eleminimin e avarisë në linjën 110kV Laç1 – Ulëz, në datën 10 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin

Pjesërisht: Autostrada, Fushë Gjorm, Zhej i Vogël, Fshat Laç, Ish Kombinati dhe Fabrika e Miellit