Remont i OST në Linjën 220kV L220-9/2 Burrel – Elbasan, në datat 9 dhe 11 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

Stakim, 9 dhe 11 qershor📌

Për shkak të remontit të OST në kuadër të shtrimit të fibrës optike, të Linjës 220kV L220-9/2 Burrel – Elbasan, në datat 9 dhe 11 qershor do të stakohet energjia në këto zona gjatë intervalit kohor 08:00-16:30 Zona e Krrabës, Kllojkë, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh