Remonti i OST në linjën 154kV Bistricë– Mourtos, 9-10 dhe 12 qershor kufizime energjie në disa zona në Sarandë

Njoftim i OST për abonentët #Sarandë

Stakim, 9-10 dhe 12 qershor📌

Për shkak të remontit të OST në linjën 154kV Bistricë– Mourtos, në datat 9-10 dhe 12 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë👇

9 qershor/08:00-16:00📌

Kodër, Dermish, Rahulle, Aliko, Çaush, Trembul, Neohor, Jerme, Fitore, Memoraq.

10 qershor/08:00-14:00📌

Livadhja, Konispol, Markat, Aliko

12 qershor/08:00-16:00📌Livine, Velahov