Remont i OST në linjën154kV Bistrice – Mourtos, 26 dhe 28-29 maj kufizime energjie në disa zona në Sarandv

Me.kërkesë të OST e cila do të punojë pë shtrimin e fibrës optike në linjën154kV Bistrice – Mourtos, në datat 26 dhe 28-29 Maj do të stakohet energjia gjate intervalit kohor 08:00-16:00 në këto zona në Sarandë

Dober, Mancet, Shales, Dishat, Verve, Çiflik, Vagalat, Shkalle, Konispol.