Remont në linjën 35kV L30 – 31/2 Uji i Ftohtë – Radhimë– Orikum, 26 maj kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30 – 31/2 Uji Ftohte – Radhimë– Orikum, në datën 26 Maj gjatë intervalit kohor 07:00-08:00 dhe 16:00-18;00 do të stakohet energjia në kéto zona në Vlorë

Radhime, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufer, Orikum, Shen Thanase