Remont i OST në NST Gramsh, 27 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar nga OST e cila do të punojë për instalimin e matësave në fiderat 10kV te NST Gramsh, në datën 27 shkurt gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona

Lagjia “Holta”,  Pishaj, Lagjia “Sporti 1” dhe “Sporti 2”, lagjia “Kocaj”, lagjia e Parkut, Kodovjat, Kukur, Skënderbegas, Lenie.