Remont në NST Krumë, 26 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST parashikuar në datën 26 shkurt në NST Krumë dhe Gramsh, ku do të instalohen pajijset e matësave, do të mbeten pa energji gjatë intervalit 08:00-16:00 këto zona në Kukës

 Zahrisht, Caushi, Pukë, Vlahen, Nikolic, Kraja Vlahën, Karakush, Gradicë, Durak, Muhader, Caush, Ngjeq, Qarr 2