Remont i OST në NST Jagodinë, 1 dhe 3 tetor kufizime energjie në disa zona në Fier, Lushnje dhe Berat

NNjoftim i OST për abonentët Berat📌

Stakim i datës 1 dhe 3 Tetor📍

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OST në NST Jagodinë, në datën 1 tetor gjatë intervalit kohor 05:00-14:00 do të stakohet energjia⚡ në disa zonau në Berat, Fier e Lushnje 👇

Lushnje/Ish Komuna Kolonje: Ardenicë,
Vajkan, Kolonjë

Zonat pa energji në Berat/
Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Çiflik, Kuçovë,

Fier / Lagjet: Kallmi, Verri, Vajkan, Imshte, Jagodinë
Suk1, Suk 2, Arabaj, Marinëz, Kuman, Vidhisht, Luar, pjesërisht Roskovec

Stakimi i OSHEE

1Tetor/09:00-13:00

Kozarë, Avaleas, Fier-Mimar, Bozok, Salc Kozarē, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket

3 Tetor/09:00-13:00

Polovin, Drize, Perondi, Kozare Gege, Frasher, Dikater