Remont i OST në NST Kombinat Berat, Poliçan dhe Uznovë, 26-29 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak té remontit të OST në NST Kombinat Berat, Poliçan dhe Uznovë, në datat 26-29 Maj do të stakohet energjia në këto zona në Berat

26 maj/08:00-16:00

Komuna Otllak, Fshatrat: Morave, Orizaj, komuna Lumas, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Komuna Mbrakull, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Komuna Terpan, Torozhan, Bargullas, Nishove, Novaj, Uzina Polican.

27 maj/08:00-16:00

Komuna Otllak, Zona Kombinat Berat, Pulari, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Sidneji Ushqimore, Matuka 2

28 maj/09:00-14:00

Komuna Velabisht, Vodice, Lagja Kushtrim, Komuna Mbrakull, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Komuna Terpan, Torozhan, Bargullas, Nishove, Novaj

29 maj/09:00-14:00

Çorovode/Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Bashkia Poliçan, Terpan, Torozhan, Mbrakull, qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Verzhezhe, Munushtire, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Dobrushe, Bogove.