Remont i OST në traktet 110kV të NST Berat Burdullias, 18 Maj kufizime energjie në disa zona në Berat e Çorovodë

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OST në traktet 110kV të NST Berat Burdullias, në datën 18 maj do të stakohet energjia në këto zona në Berat dhe Çorovodë, gjatë intervalit kohor 04:00-05:30.

Komuna Velabisht, Komuna Rroshnik, Bregas, Duhanas, Kostren, Zona Vodice, lagjet: “Kushtrim”, “Çlirim”, “Gorricë”, Qender Berat, “Deshmoret e kombit”, Lagjia “Barrikade”, “22 Tetori”, “8 Nentori”, “Mangalemi”, lagjia “Kala”, “Ylli i Kuq” , “Jani Vruho”, “30 Vjetori”, Uznove

Pjesërisht qyteti Çorovodë, fshatrat: Çepan, Gjerbres, Leshnje, Potom, Qender Çorovode,Vendereshe, Konak, Kakruk, Spathare, Krorez,Mbrakull, Terpan, Serat Poliçan, Torozhan, Mbrakull, Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik,Kalluç, Dobrushe, Bogove, Bregas, Duhanas, Kostren, Zona Vodice. Store, Verzhezhe, Munushtire