Remont në NST Hoxharë dhe NST Povelçë, 18-19 maj kufizime energjie në disa zona në Fier

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Hoxharë dhe NST Povelçë, në datat 18-19 maj gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier:

18 maj/ Hoxharë e Re, Përtish, Darzezë, breg deti plazhi

19 maj/ Seman, Topoj, Dermenas