Remont i OST për ndërtimin e linjës së re Kuçovë – Kajan, 25-26 dhe 28-29 mars pa energji disa zona në Kuçovë

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime për ndërtimin e linjës së re Kuçovë – Kajan, në datat 25-26 dhe 28-29 mars do të stakohet energjia në këto zona në Kuçovë:

25-26 mars/08:30-16:30

Pjesërisht: Kozarë, Avaleas, Fier-Mimar, Bozok, Salc Kozarë, Ferras, Rrogozët, Sallanjakët, Fider Nafte, Zdravë, Fier-Mimar, Ferras

28-29 mars/08:30-17:00

 Perondi & Kozarë, Gegë, Frashër, Dikatër