Remont në NST Mifol dhe NST Vlora 1, 24-25 mars pa energji disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 24- 25 mars do të kryhen punime në NST Mifol dhe NST Vlora 1.

Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë:

24 mars/10:00-12:00

Pjesërisht: Lagjia “Kushtrimi”, “Lirime”, “15 Tetori”, “Partizani”, “11 Janari”, Bestrove

25 mars/ 09:00-15:00

Pjesërisht: Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër. Akërni