Remont në 2 linja 35 kV Shkozet – Kavajë dhe Shkozet-Porto Romano, 21 dhe 24 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Durrës

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30 – 5 Shkozet – Kavajë dhe linjën 35 kV Shkozet-Porto Romano, në datat 21 dhe 24 dhjetor në intervalin kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës:

21 dhjetor/Pallatet Manushi, Mali i Robit, Pularia “Ciken Farm”, Pallatet Almak, Kazazi Meat, Restoranti “Kodra e Kuajve”, Impianti Ujrave te Zeza Manskuri

24 dhjetor/Zona e fshatit Rinia, rruga “V Turja”