Remont në disa fidera të NST Bogiç dhe NST Vrakë, 4-5 prill pa energji disa zona në Shkodër

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 4-5 prill do të kryhen punime gjatë intervalit kohor 08:30-15:00 në disa fidera të NST Bogiç dhe NST Vrakë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

4 prill

Pjesërisht: Koplik dhe rrethinat

5 prill

Pjesërisht: Boriç, Gril, Omaraj