Remont në disa fidera të NST Cërrik dhe NST Kombinati i Drurit, 8-11 mars kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 8-11 mars gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Cërrik dhe NST Kombinati i Drurit.

Pa energji mbeten këto zona në Elbasan:

8 mars

Pjesërisht: Lagjet 1, 3 Cërrik, Gostimë, Malasen, lagjia “Kamame”

9 mars

Shalës, Xibrakë, Licaj, Zherijë, Allajbeg, Bladë, Gjyralë, Papër, Lugaj, Valas, Broshkë, Murras, Papërr, Ullishtë, Damë, Bizhutë e poshtme,Pajun, Papër Sallak, Plangaricë , Pajovë, Paulesh

10 mars

Pjesërisht: Bradashesh, Biznese private.

11 mars/10:00-13:00Pjesërisht: Shirgjan, Mjekes, Kryezjarr, Biznese.