Remont në disa fidera të NST Maliq, 8-10 mars pa energji disa zona në Maliq dhe Korçë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 8-11 mars gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Maliq.

Pa energji do të mbeten këto zona

8 mars

Pjesërisht: Bashkia Maliq, Libonik, Vloçisht, Drithas

9 mars

Pjesërisht: Libonik, Ploçisht, Babjen, Bashkia Maliq, Shtepia Oficerave.

10 mars

Korçë /Podgorie, Sheqeras, Rëmbec, Orman, Drithas, Pirg11 mars Fabrika e Përpunim Drurit