Remont në disa fidera të NST Metalurgji 2 dhe në NST Përparim, 10-13 maj pa energji disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 10-13 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Metalurgji 2 dhe në NST Përparim. Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan:

10 maj

Kurum, Gelqere, Xhamat, Dolomit Gelqeror, Furnata, Enira Metal.

12 maj

Pjesërisht: lagjia Nr: 3 Cerrik, Ferme, Shelgë, Papër, Lugaj, Valas, Broshkë, Murras, Papër, Ullishtë, Dame, Bizhutë e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangaricë, Pajovë, Paulesh, Gjergjan, Fshatra: Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, fshatrat Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale.

 13 maj

Bicaj, Garrunjë, Lisnaj, Përparim qendër, Pajovë, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajovë qendër, Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Kom. Sheze, Algjinaj, Pekishtë, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Përparim, Capanaj, Palaj