Remont në disa fidera të NST Pogradec, 10-13 maj pa energji disa zona

Në vijim të investimit për mmirëmbajtjen e rrjetit dhe masave për fuqizimin e rrjetit me nisjen e sezonit turistik, në datat 10-13 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00  do të kryhen punime në disa fidera të NST Pogradec. Pa energji do të mbeten këto zona në Pogradec:

10 maj

Pjesërisht: qyteti Pogradec, lagjet nr.1 dhe nr.2

11 maj

Pjesërisht: qyteti Pogradec, lagjet nr.1 nr.2 dhe lagjia nr.3, Buccimas

12 maj

Pjesërisht: qyteti Pogradec, lagjet nr.1 dhe lagjia nr.5

13 maj

Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec, Petrushe, Çërravë, Dardhas