Remont në disa fidera të NST Mëzez, 13-14 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Mëzez dhe punimeve në disa kabina në Tiranë, në datat 13-14 korrik do të stakohet energjia në këto zona 13 korrik

09:00-15:00

Pjesërisht “Rruga e Dibrës”, pranë Medresesë, fshati Allgjatë14 korrik

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza” dhe “Fortuzi”

12:00-15:00

Rruga “Mine Peza”