Remont në NST Këlcyrë dhe NST Përmet, 14 dhe 16 korrik kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Këlcyrë dhe NST Përmet, në datat 14 dhe 16 korrik do të stakohet energjia në intervalin kohor 08:00-14:00 në këto zona në Përmet

14 korrik

Grykë Këlcyrë, Uji i Pijshëm, Katundishte, Podgoran Fushe, Podgoran, Ujemire, Merjemaj,Fshati I ri, Corrogunj, Ball, Ballaban, Mazhan, Psar, Vinokash 1, 2,Komarak, Kondas, Karat, Bubes 1, Beqaraj, Qafa e rrapit, Malshove, Limar, Laskaj, Mbrezhdan, Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar,Grabove, Kuqar Fushe, Argove, Pacomiti I ri

16 korrik

Qilarisht, Leshice, Badlonje, Gjinkar, Petran, Benje, Gostivisht, Ogren, Frasher, Zavalan, Lipivan, Trepozisht, Ogdunan, Delvine, Kaludh, Tabor, Strembec, Pellumbar, Iljare, Kanikol, Dracove, Zhepe, Carshove, Biovizhde, Psillotere, Vllah, Treurat, Bodar, Tremisht, Lupcke, Gosnisht, Kosove, Kutal, Zleushe,Bual, Kosine, Rapcke, Piskove, Mucenjte, Alipostivan, Raba, Bejkollare, Odrican, Pagri, Borocke