Remont në disa fidera të NST Petrushe, NST Gjanç dhe NST Vranisht, 27 shtator kufizime energjie në disa zona në Korçë

Në vijim të investimit që po kryhet në disa fidera të NST Petrushe, NST Gjanç dhe NST Vranisht të rajonit Korçë, në datën 27 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto në Korçë:

Pjesërisht: Pirg, Krushovë në afërsi të Voskopojës, Gollobordë, ose ndryshe Burimas (segmenti Cangonj-Bilisht)