Remont në disa fidera të NST Valias dhe Kinostudio, 5 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 5 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Valias dhe NST Kinostudio, në datën 5 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:30-14:30

Bërxullë, Domje

09:00-14:00

Pjesërisht Tufinë, Tujan, Ferraj