Remont në disa kabina, 3-4 korrik kufizime energjie në disa zona ne Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Për shkak të punimeve që do të kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 3-4 korrik do të stakohet energjia në keto zona 👇

3 korrik/09:00-16:00
rruga “Riza Cuko”, rruga “Myslym Keta”, rruga “Xhafer Zelka”

12:00-15:00
rruga “Tasim Shehu”

09:00-15:00
rruga “Thoma Koxhaj”, rruga “Kole Koci” dhe rruga “3 Dëshmorët” në Yzberisht, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Bardhyl”, rruga “Nasi Pavlo”, rruga “Jan Kukuzeli”

09.00-11.00
rruga “Sulejman Delvina”, rruga “Gjin Bue Shpata”

4 korrik/09:00-15:00
rruga “Teodor Keko”, zona e Astirit, rruga “Arkitekt Sinani”, rruga “Mihal Dur”

09:00-16:00
rruga “Mati Logoreci”, rruga “Gjergj Legisi”

01:00-03:00
rruga “Thanas Ziko”, rruga “Dervish Hekali” , rruga “4 Dëshmorët”

03:00-05:00
rruga “Qazim Vathi”, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Sitki Çiço”

05:00-06:00
rruga “Ali Baushi”