Remonti i OST, 8 dhe 11 korrik kufizime energjie në Kurbin dhe Lezhë

Njoftim i OST për abonentët Kurbin dhe Lezhë

Stakim i datës 8 dhe 11 korrik

Si pasojë e remontit të planifikuar nga OST në linjën
110kV L110 – 36 Lac 1 – Fushë Kuqe, në datat 8 dhe 11 korrik, gjatë intervalit kohor 09:00-17:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin 👇

Kurbin/Fushë Kuqe, Qendër, Kisha- Gurrëz, Patok, Autostrada, Fushe Gjorm Zhej Vogël, Fshat Laç

Lezhë/Gryk Lum, Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale