Remont në disa linja 35 kV në Shkodër, 15-18 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Shkodër

Stakim, datat 15-18 Tetor

Për shkak të remontit në linjën 35kV, L30-55/2 Koplik 220kV (Bogiq) – Shkodra 3, si dhe remonteve në zbarrat 20kV të N/stacionit Shkodra 2 dhe në linjën 35kV L30-54 Pukë – Koman, në datat 15-16 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-16:00, në këto zona në Shkodër

15 tetor/ Lagjet: Kiras, Lopçej, Shtoi i Ri, Shtoi i Vjetër, Borici i Madh, Borici i Vogël, Gril, Gruemire, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj

16 tetor/ NdermarrjA “Keson” dhe lagjia “Xhabije”

17 tetor/ Bajzë, Aliaj, Kastrat

18 tetor/09:00-16:00
Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut të Dejës, Dush,Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnelë, Kaç, Naraç