Remont në NST Peshkopi, 15 dhe 17 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Dibër

Stakim, data 15 dhe 17 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Peshkopi, në datat 15 dhe 17 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Peshkopi👇

15 tetor/10:00-14:00
Dobrovë, pjeserisht lagjia “Nazmi Rushiti”, Kamen, Fshati Bugjunec

17 tetor/10:00-13:00

Tomin, Luzni, Selishtë, pjeserisht lagjet “Gjok Doçi”, “Nazmi Rushiti”