Remont në disa Nënstacione, 14-16 dhe 18 tetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët Elbasan

Stakim i datës 14-16 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST “Metalurgji 1”, NST “Kombinati i Drurit” dhe në linjën L30-28/1 Radio – Cërrik, në datat 14-16 tetor do të stakohet energjia elektrike në intervalin kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan

14 tetor
Zona e Kombinatit Metalurgjik, Gracen, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Bradashesh, Fshati Delishtë

15 tetor
Lagjia “Skënderbeg”, Shushicë, Shirgjan, Bujqes, Kombinati i Drurit

16 tetor
Gostimë, Gjinar, Tregan, Gramsh, Pishaj, Sultë, Poroçan, Tunjë, Kushovë, Kodovjak, Lenie, Kukur, Skënderbegas

18 tetor
Shushicë, Shirgjan, Bujqes, Kombinati i Drurit