Remont në NST Guri i Kuq, 14-18 tetor kufizime energjie në disa zona në Pogradec

Njoftim për abonentët Pogradec

Stakim, datat 14-18 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Guri i Kuq, në datat 14-18 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 10:00-14:00, në këto zona në Pogradec

14-15 dhe 17 tetor/Hudenisht, Fabrika Melavisht, Privat Fabrike, Memelisht

16 tetor/qyteti i Pogradecit pjesërisht, Trebinjë, Velçan,
Bishnicë, Pleshisht, Potgozhan

18 tetor/Fabrika e Përpunimit të Gizëz