Remont në disa nënstacione, 29 janar kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Njoftim për abonentët #Vlorë

Stakim, data 29 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Smokthinë dhe në linjën 35kV L30-31/2 Uji i Ftohtë – Orikum i ri (Tragjas), në datën 29 janar do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë

09:00-16:00

Lepenicë, Brataj, Tërbac, Mesaplikë, Gjormë, Gumenicë, Sye Kuqe, Brusnjë, Kotë, Ramicë, Velcë,

Verbasë, Matogjine, Boderi, Bashaj

09:00-13:00

 Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Shën Thanase.